top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Zorgdouche projectmanagement

Datum

2021 - heden

Werkzaamheden

Tekstschrijven content online en offline media
Eindredactie website en social media
Websitebeheer
Projectmanagement
Communicatie-advies

Zorgdouche is een organisatie dat zich inzet om veilig douchen mogelijk te maken in situaties waar douchen niet meer vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een blessure. Dit soort kwetsbare situaties vraagt om een mensgerichte benadering, waarbij het belangrijk is om aan te sluiten op de emotionele levensfase waar de doelgroep zich in bevindt. De doelgroep bestaat veelal uit (familie van) senioren of patiënten van chronische ziekten.

Geruime tijd ondersteun ik Zorgdouche bij:
- volledig content beheer voor online en offline marketing.
- eindredactie van teksten voor website en social media.
- tekstschrijven brochures en (online) campagnes.
- projectmanagement en aansturing verschillende specialisten op het gebied van online marketing, vormgeving en websitebeheer.
- advies vervolgstappen voor het verhogen van de (online) zichtbaarheid.

Zo ondersteun ik Zorgdouche structureel bij het professionaliseren van de (online) marketing.

“Liesbeth is niet alleen een geweldige tekstschrijver ze weet ook heel goed overzicht en structuur aan te brengen. Ze was voor mij een “life-saver” bij het vernieuwen van mijn website. Ze weet haarfijn mijn ideeën en visie kernachtig te verwoorden en tot een aantrekkelijke, leesbare tekst te transformeren. Door haar expertise en ervaring in de coachingswereld begrijpt ze precies wat ik bedoel. Daarbij is Liesbeth ook heel gedreven om zich in het specialisme van haar opdrachtgever (in mijn geval Tarot) te verdiepen. Naast teksten voor mijn website heeft ze mij ook geholpen met ontwikkelen van een e-book, blogs en social media posts. Heel allround dus, naast teksten ook vormgeving.

Ingrid de Bruijn
Trainer/coach

bottom of page