top of page

Over mij

Liesbeth Slooijer

Ontelbaar veel dagboeken heb ik volgeschreven. Vanaf dat ik de macht over taal kreeg, is schrijven een onderdeel in mijn leven. Een leven zonder kan ik mij nauwelijks voorstellen. Het verbinden van woorden brengt helderheid. Het creëert verhalen. Raakt. En geeft herkenning aan wie soms verdwaald is in eigen gedachten.

Na de studie Bedrijfscommunicatie startte een zoektocht naar mijn plek in de maatschappij. Ik deed werkervaring op bij verschillende organisaties in de wereld van reclame en marketing. Ik zocht naar zingeving. Een antwoord op mijn verlangen naar verdieping in het leven. Dit bracht mij bij verschillende opleidingen in persoonlijke ontwikkeling.

Zoekend ging ik door het leven. Met steeds weer een andere stip aan de horizon. Tot ik tot het besef kwam dat ik bleef zoeken buiten mijzelf. Mijn grote passie ligt vlak voor mij: het verbinden van zelfbewustzijn met mijn liefde voor schrijven.

Met mijn rugzak vol ervaring in persoonlijke ontwikkeling, coaching en bewustwording, help ik (zelf)bewuste ondernemers en mensgerichte organisaties bij het vertalen van hun boodschap naar een tekst die raakt. Mijn schrijfstijl staat bekend om emotiegericht, verdiepend en verhalend. Omdat ik de wegen van het leven ken en bewandel vanuit bewustzijn, weet ik taal te vinden die aansluit bij de doelgroep. 

content specialist liesbeth slooijer.jpg

Zijnsontwikkeling &

zelfbewustzijn

Dieren

(met stipt op 1: Poes Lilly)

Goede koffie en cappuccino 

buiten de deur

Goede gesprekken met dierbare vrienden en familie

Wandelingen en zijn 

in de natuur

Reizen en het gevoel van vrijheid

Passies in mijn leven

Ervaring en ontwikkeling

2022 - 2022

Instituut voor Systemisch Werk

Opleiding Familieopstellingen

2021 - 2021

Raafwerk

Opleiding Lijfgericht Coachen

2018 - 2021

Phoenix Opleidingen

3-jarige opleiding in professionele communicatie

2017 - 2018

Academie voor psychologica

NLP Practitioner + NLP Master opleidingen

Samenwerken?

Voel je welkom om contact op te nemen voor een kop koffie en kennismaking.

Stuur een appje of bel me op

06 504 894 70

Of mail naar

bottom of page