top of page
Image by Sixteen Miles Out

Aanbod

Tekstschrijven

Van een leeg vel papier naar een verhaal waarin je jezelf herkent. Op basis van diepte-interview en door de juiste vragen te stellen kom ik voorbij de lagen bij de kern van jouw verhaal. Ik schrijf het verhaal wat zich in jouw gedachten heeft ontvouwd. Voor zowel website als brochures, flyers, e-books, nieuwsbrieven of magazines: een scherpe, foutloze tekst die aansluit bij jou is het resultaat.

Projectmanagement

Probleemloos projecten naar een goed eindresultaat leiden? Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website of drukwerk. Ik help je er graag bij. Naast het schrijven van content, verbind ik de juiste actiepunten en mensen. Ik houd overzicht in de planning, structureer en adviseer. Zo kun jij zonder zorgen je bezighouden met jouw business. Ik regel de rest.

Copywriting

Overtuigende teksten waarin jouw doelgroep zich herkent? Vanuit jouw werkveld wil je graag vertrouwen uitstralen. Ik help je bij het verwoorden van jouw aanbod naar teksten die activeren en een actie oproepen. Bijvoorbeeld het contact opnemen, informatie aanvragen of het inschrijven op een maillijst.

 

Communicatie advies

Geen idee waar te beginnen met jouw contentstrategie? Samen duiken we de diepte in. We onderzoeken wie jouw doelgroep is en waarmee zij zijn geholpen. Hoe sluit dit aan bij jouw aanbod? En wat maakt jou uniek in de markt? We bepalen de juiste middelen om jouw doelgroep te bereiken en geven daar direct invulling aan.

Eindredactie

Heb je al een tekst in klad geschreven, maar raakt het net niet de juiste snaar? Vind je het lastig om jouw woorden om te toveren tot een goedlopend en actief verhaal? Ik redigeer, structureer, herschrijf en schuif met woorden tot jouw tekst lekker leest, de kern raakt van jouw boodschap en natuurlijk foutloos is. Van een ruwe opzet naar een definitieve tekst. Zo simpel is het.

Wandelgesprekken

Soms kun je je best een beetje verdwaald voelen op jouw levenspad. Het kan dan fijn zijn als iemand even met je meeloopt. Met een rugzak vol ervaring in persoonlijke ontwikkeling, zijns-ontwikkeling en bewustzijnsprocessen, wandel ik een stukje met je mee. Een veilige plek waar je vrij bent om je verhaal te delen. Ik luister, vraag door en help inzicht te brengen in waar je staat op jouw levenspad. Thema's waarmee ik werk zijn zelfliefde, innerlijk kind en systemische patronen.

Werkwijze

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen en of wij de juiste match zijn? Stuur me dan gerust een appje of mailtje. We maken een afspraak voor een eerste telefonische kennismaking waarin we bespreken waarmee ik jou kan helpen. Op basis van de opdracht, maken we een vervolgafspraak. Bijvoorbeeld voor de afname van een interview, het bespreken van de inhoud of over de invulling van een samenwerking. Dit kan fysiek of digitaal. Ik werk freelance vanuit Woerden, met een heel gezellige binnenstad vol leuke plekken met goede koffie. Als de invulling bepaald is, ga ik aan de slag met de opdracht. Binnen de afgesproken termijn ontvang je het concept. Na jouw feedback zet ik de laatste puntje op i tot een tekst die perfect bij jou aansluit.

Mijn uurtarief is € 75,- ex btw. Dit is inclusief 1 correctieronde.

 

Bij een structurele samenwerking is het mogelijk een strippenkaart af te nemen. Dit geeft je de vrijheid om direct opdrachten door te sturen of zelfgeschreven teksten te laten controleren. Een langdurige samenwerking voor het beheer van jouw content? Vraag naar de mogelijkheden. Samen vinden we vast een invulling waar we allebei blij van worden.

Samenwerken?

Of wil je gewoon eens kennismaken? Stuur me een berichtje via de app of mail. Ik denk graag met je mee over wat ik voor jou kan betekenen.

bottom of page