top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Presence in company tekstschrijven

Datum

April 2023

Werkzaamheden

Tekstschrijven en vormgeven website
Tekstschrijven en vormgeven brochure
Advies content en communicatie

Presence in company is een coach- en trainersbureau gericht op leiderschap en zijnsontwikkeling. Zijn onderscheiden zich door hun verdiepende zienswijze op presence (aanwezigheid/ vrije aandacht). Zij hebben een model ontwikkeld dat mensen begeleid naar hun natuurlijke staat van Zijn, waardoor mensen meer impact ervaren in hun leven.

Ik heb Presence in company ondersteund bij het verwoorden van hun boodschap naar een taal dat aanspreekt in wereld van leiderschap en professionals. Het betreft de volgende werkzaamheden:
- projectmanagement websitebeheer
- tekstschrijven en ontwikkeling website
- interview en advies rondom uitstraling, doelgroep en tone-of-voice.
- tekstschrijven en vormgeving brochure.

“Liesbeth is niet alleen een geweldige tekstschrijver ze weet ook heel goed overzicht en structuur aan te brengen. Ze was voor mij een “life-saver” bij het vernieuwen van mijn website. Ze weet haarfijn mijn ideeën en visie kernachtig te verwoorden en tot een aantrekkelijke, leesbare tekst te transformeren. Door haar expertise en ervaring in de coachingswereld begrijpt ze precies wat ik bedoel. Daarbij is Liesbeth ook heel gedreven om zich in het specialisme van haar opdrachtgever (in mijn geval Tarot) te verdiepen. Naast teksten voor mijn website heeft ze mij ook geholpen met ontwikkelen van een e-book, blogs en social media posts. Heel allround dus, naast teksten ook vormgeving.

Ingrid de Bruijn
Trainer/coach

bottom of page