top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

FlowMasters tekstschrijven

Datum

2022

Werkzaamheden

Tekstschrijven website
Tekstschrijven blogs
Projectmanagement websitebeheer

FlowMasters is een high-end adviesbureau, gespecialiseerd in verzuim en duurzame inzetbaarheid. Zij richten zich o.a. op organisaties die een volgende stap willen zetten in een gezonde werkomgeving. In de coaching en training wordt met name gebruikgemaakt van de methode PRI (Past Reality Integration).

De vraag van FlowMasters was om hun boodschap zo te verwoorden dat het aansluit bij de behoefte van directie en HR. Zij waren op zoek naar de juiste taal die verdieping bracht en tegelijkertijd praktisch was.

Ik heb FlowMasters geholpen door:
- op basis van diepte-interview en brainstormsessies helderheid bij het verwoorden van hun boodschap.
- tekstschrijven van de website en blogs.
- interview met teamleden voor persoonlijke voorsteltekst.
- projectmanagement websitebeheer waarbij ik het overzicht bewaarde in actiepunten, planning.
- het onderhouden van de contacten met andere betrokkenen zoals het marketingbureau.

“Liesbeth is niet alleen een geweldige tekstschrijver ze weet ook heel goed overzicht en structuur aan te brengen. Ze was voor mij een “life-saver” bij het vernieuwen van mijn website. Ze weet haarfijn mijn ideeën en visie kernachtig te verwoorden en tot een aantrekkelijke, leesbare tekst te transformeren. Door haar expertise en ervaring in de coachingswereld begrijpt ze precies wat ik bedoel. Daarbij is Liesbeth ook heel gedreven om zich in het specialisme van haar opdrachtgever (in mijn geval Tarot) te verdiepen. Naast teksten voor mijn website heeft ze mij ook geholpen met ontwikkelen van een e-book, blogs en social media posts. Heel allround dus, naast teksten ook vormgeving.

Ingrid de Bruijn
Trainer/coach

bottom of page