top of page

Freelance tekstschrijver

Van een leeg vel papier naar een verhaal waarin je jezelf herkent. Op basis van diepte-interview en door de juiste vragen te stellen kom ik voorbij de lagen bij de kern van jouw verhaal. Ik schrijf het verhaal wat zich in jouw gedachten heeft ontvouwd. Voor zowel website als brochures, flyers, e-books, nieuwsbrieven of magazines: een scherpe, foutloze tekst die aansluit bij jou is het resultaat.

Zoek je iets anders?

Copywriting

Overtuigende teksten waarin jouw doelgroep zich herkent? Vanuit jouw werkveld wil je graag vertrouwen uitstralen. Ik help je bij het verwoorden van jouw aanbod naar teksten die activeren en een actie oproepen. Bijvoorbeeld het contact opnemen, informatie aanvragen of het inschrijven op een maillijst.

 

Eindredactie

Heb je al een tekst in klad geschreven, maar raakt het net niet de juiste snaar? Vind je het lastig om jouw woorden om te toveren tot een goedlopend en actief verhaal? Ik redigeer, structureer, herschrijf en schuif met woorden tot jouw tekst lekker leest, de kern raakt van jouw boodschap en natuurlijk foutloos is. Van een ruwe opzet naar een definitieve tekst. Zo simpel is het.

Projectmanagement

Probleemloos projecten naar een goed eindresultaat leiden? Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website of drukwerk. Ik help je er graag bij. Naast het schrijven van content, verbind ik de juiste actiepunten en mensen. Ik houd overzicht in de planning, structureer en adviseer. Zo kun jij zonder zorgen je bezighouden met jouw business. Ik regel de rest.

Ben je op zoek naar een freelance tekstschrijver die de touwtjes uit handen neemt?

Je hebt me gevonden! Stuur me een mailtje, appje of bel gewoon direct op. Ik overleg graag met je wat ik voor je kan betekenen. 

bottom of page